Anasayfa | Forum | Ekstra  | G.O.Hakkinda  | Arama  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Diğer Takımlarımız » "Bir Anadolu takımını şampiyon yapacağım" 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder
::    
Yazar Mesaj
hayrofb
Moderator
Moderator

Mesaj konusu: Not "Bir Anadolu takımını şampiyon yapacağım"  Tarih: Pts 05 May, 2008 18:18      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Türk Böbrek Vakfı'nda tedavi gören hastalara yaptığı ziyarette bir gün mutlaka bir Anadolu takımını şampiyon yapacağını söyledi. Dün akşam Turkcell Süper Lig'de oynadıkları Galatasaray maçından galip gelemedikleri için üzgün olduklarını belirten Uygun, "Gönül isterdi ki Anadolu'dan bir takım şampiyon çıksın. Ama olmadı. Ben gelecek sezonlarda Sivasspor veya her hangi bir Anadolu takımını şampiyon yapacağım" dedi.

Takım olarak organ bağışında bulunduklarını belirten Bülent Uygun, "Sivasspor olarak bu sezon ligde gösterdiğimiz performansla herkesin sevgisini kazandık. Benim burada değinmek istediğim biz takım olarak organlarımızı bağışlayarak, umarım örnek olmuşuzdur. Herkesin bu hassasiyetle hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Kova  Kedi Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
Google Reklamı
Google Amca

Mesaj konusu: Google Reklamları  Tarih: Pts 05 May, 2008 18:18      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü

Sayfa SonuBaşa dön
Mesajları göster:          

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder

Forum » Diğer Takımlarımız » "Bir Anadolu takımını şampiyon yapacağım" 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok "Kurtuluş" ve "Fetih&q... AdNaNe Türkiye Gündemi 0 Pts 28 May, 2007 13:35
Yeni mesaj yok "Nerelisin?" "Uzaylıyı... bloodthirsty Bilim ve Teknoloji 0 Cmt 22 Mar, 2008 14:35
Yeni mesaj yok "PKK'nın yıllık geliri 400-500 m... bloodthirsty Türkiye Gündemi 1 Sal 11 Mar, 2008 22:26
Yeni mesaj yok "Fenerbahçe turu geçsin bikini g... bloodthirsty Türkiye Gündemi 1 Cmt 08 Mar, 2008 14:01
Yeni mesaj yok KKTC ile yaşanan "işgalci" ... bloodthirsty Türkiye Gündemi 0 Sal 18 Mar, 2008 21:47

Forum Etiketleri: anadoludan, burada, üzgün, bülent, bulunduklarını, şampiyon, olmuşuzdur, sezonlarda, sevgisini, yapacağım, gün, türk, gösterdiğimiz, yapacağım, söyledi, hangi, olduklarını, belirten, isterdi, organ
Google

Anasayfa - Forum - İletişim - Yardım - Çerezleri Sil - Sitemap topRSS