Anasayfa | Forum | Ekstra  | G.O.Hakkinda  | Arama  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Sohbet ve Muhabbet » Bir Moderatör'ün Yusuf Yusuf Anı (= 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder
::    
Yazar Mesaj
hsn_sabanci
Moderator
Moderator

Mesaj konusu: Dikkat ! Bir Moderatör'ün Yusuf Yusuf Anı (=  Tarih: Sal 06 May, 2008 19:55      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
evet arkadaşlar bu qun ozy ıle konusuyordum msnde masa ustunde hıc bırsey olmadıqını soledı ve butun calısmalarının (okuldakı Odevlerıdahıl) hıcbır seyın olmadıqını soledı ve bu sebepten dolayı pc'ye Format atıcaqını soyledi hehehe bende bu durumda hohaa yıkıldım......

sizce ozy'e nasıl yardım edebılrıız.... Cok zordurumda....Yusuf Yusuf yani hehehe

Teşşekkür Etmek Çokmu Zor

Başak  Kaplan Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
Google Reklamı
Google Amca

Mesaj konusu: Google Reklamları  Tarih: Sal 06 May, 2008 19:55      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü

Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
ozy7_22
Moderator
Moderator

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Sal 06 May, 2008 20:02      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
S.O.S yusuf yusuf yanii Sad Sad

Biz serserilikte SERSERİ, asilikte ASİYİZ!!
Efendilikte ise HERKESTEN EFENDİYİZ...
çünkü biz KARŞIYAKA'LIYIZ

İkizler  Kedi Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
hsn_sabanci
Moderator
Moderator

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Per 08 May, 2008 11:23      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
Evet Arkadaslar ozy'e yardım edebılcek yokmu aranızda Smile

Başak  Kaplan Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
aFFeDiLMeYeN
Admin
Admin

- aFF -

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Per 08 May, 2008 11:33      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
pc ye format mı atması gerekiyor anlamadım....yada kaybolan dosyalarınımı bulcak biraz daha açıklarsanız sevincem...valla anlamadım Confused

İkizler  Domuz Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
hsn_sabanci
Moderator
Moderator

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Cum 09 May, 2008 23:10      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
şöyle açıklıyım admin abi, ozy masa üzerindeki dosyaları kaybetmiş ne bilqisayarım nede belqelerim hiç bişi yokmuş...son caqre format atmak qıbı düşünüyo. bakalım Çözüm Bulabılecekmısınız hehehe

Başak  Kaplan Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Mesajları göster:          

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder

Forum » Sohbet ve Muhabbet » Bir Moderatör'ün Yusuf Yusuf Anı (= 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Gazi'ye Tarih - Yusuf Ziya Ortaç unforgiven_team Yazıları 0 Çar 12 Eyl, 2007 23:51

Forum Etiketleri: yardım, dolayı, yusuf, format, cok, durumda, yıkıldım, edebılrıız, butun, calısmalarının, okuldakı, msnde, hıc, pcye, yusuf, sebepten, ozye, olmadıqını, ustunde, hıcbır
Google

Anasayfa - Forum - İletişim - Yardım - Çerezleri Sil - Sitemap topRSS