Anasayfa | Forum | Ekstra  | G.O.Hakkinda  | Arama  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Diğer Takımlarımız » ''çanta söylentileri bizi ilgilendirmiyor'' 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder
::    
Yazar Mesaj
hayrofb
Moderator
Moderator

Mesaj konusu:  ''çanta söylentileri bizi ilgilendirmiyor''  Tarih: Sal 06 May, 2008 16:44      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
Bu sene Turkcell Süper Lig’de kimsenin beklemediği bir çıkış sergileyen ve lige renk katan Gençlerbirliği Oftaşspor’un başarılı teknik direktörü Osman Özdemir’le lige nokta koyacak Galatasaray maçından önce siz MARATON.COM.TR okurları için konuştuk.

Osman Özdemir son günlerde tartışılan tüm konulara net cevaplar verdi.

İşte Osman Özdemir söyleşimiz;

OLUMSUZ TABODA HER ŞEYİ LEHİMİZE ÇEVİRDİK

MARATON.COM.TR: Hocam sene başında Oftaşspor belki de düşmeye en yakın takımlardan biri olarak görülüyordu. Ancak çok büyük bir başarıya imza attı ve sizin de hep dediğiniz gibi lige renk katan bir takım oldu. Bugün Manisa, Rize gibi camialar düşerken siz düşme korkusu bile yaşamadınız. Bu başarının sırrı nedir?

Osman ÖZDEMİR: Gençlerbirliği camiasının altyapıya verdiği önemden dolayı bu durumdayız. Altyapıdan gelen bir birliktelik ve oyun anlayışı bizi bu duruma getirdi. Bunun sırrı altyapıya verilen önem ve uzun zamandır gelen birliktelik. Bu sene özellikle bu kadar olumsuz düşünülen bir tabloda her şeyi lehimize çevirip pozitif bir görüntü verdik. Bu seneki hedefimiz zaten böyle bir tablonun içinde olmaktı bunu da başardık.

GENÇ VE YETENEKLİ FUTBOLCULARLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ

MARATON.COM.TR: Bu sene ligi hedefleriniz doğrultusunda bitirdiniz. Gelecek sezon için hedefleriniz nelerdir?

Osman ÖZDEMİR: Gelecek sezonla ilgili olarak Gençlerbirliği Oftaş’ın yapısı itibariyle her zaman genç ve yetenekli oyuncularla yola devam etmek. Kadromuzu fazla bozmadan eksiklerimizi giderip bu seneki durumumuzdan daha iyi bir yere gelmek.

İLHAN VE GÜRAY’A MUTLAKA TEKLİF VARDIR

MARATON.COM.TR: Hocam kadroyu bozmamak diyorsunuz. Bu sene Oftaş’tan çok büyük bir parlama yapan isim olmadı çünkü siz takım oyununa çok değer veren bir hocasınız. Özellikle Giray ve İlhan son haftalarda ön plana çıkıyor. Var mı size ulaşan bir teklif?

Osman ÖZDEMİR: Şuanda direk teklif var mı yok mu biz de sadece basından öğreniyoruz. Mutlaka vardır. Özellikler İlhan ve Giray’ın göstermiş oldukları performans, Giray’ın Milli Takım’a seçilmesi onların bu transfer dedikodularının içinde olmasına sebep oluyor. Bu oyuncuların mukaveleleri devam ediyor. Ama teklif olan yerde tabi ki bazı şeyler düşünülür. Yönetim bu konuda kadar verecektir. Ben teknik direktör olarak oyuncularımı kaybetmek istemiyorum.

GÖKHAN GÖNÜL GEÇEN SENE DE AYNI FUTBOLU OYNUYORDU

MARATON.COM.TR: Gökhan Gönül’e deyinmek gerekirse, Fenerbahçe’ye geldiğinde çoğu kişi ondan böyle bir performans beklemiyordu. 2. Ligde oynarken 1 sene içinde Milli Takım’ın sağ kanadı için tartışılmaz bir isim oldu. Gökhan’ı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Osman ÖZDEMİR: Şöyle bir örnek vermek istiyorum. Yıllar önce Oğuz Çetin Sakaryaspor’da oynarken herkes iyi futbolcu olduğunu söylüyordu ancak 26 yaşında Fenerbahçe’ye transfer olduğunda Milli Takım’a seçildi. Ben Gökhan için de aynı şeyleri düşünüyorum. Gökhan bizde, ikinci ligde oynarken de aynı oyunu oynuyordu aynı yeteneklere sahipti ancak biz bazı şeyleri biz göz ardı ediyorduk. Özellikle spor kamuoyu ve milli takım hocaları. İkinci ligden oyuncular Milli Takım’da neden düşünülmez ona da anlam veremiyorum fazla. Bugünkü oyununu geçen yıl da oynuyordu Gökhan. 2-3 yıldır değişmeyen ve hep yukarı giden bir çizgisi var.

İLHAN VE GİRAY BÜYÜKLERDE İŞ YAPAR

MARATON.COM.TR: Galatasaray’dan da Mehmet Topal örneği var bu konuda. Siz alt ligleri daha çok takip eden bir teknik adamsınız. Benzer çıkışları yapmaya aday gördüğünüz futbolcular var mı?

Osman ÖZDEMİR: Ben kendi takımımdan örnekler verebilirim. Orhan zaten Ümit Milli Takım’da, Murat Kalkan Ümit Takıma gidip geliyor. İlhan ve Giray’ın formları zaten ortada. Özellikle bu iki futbolcumun hem Milli Takım’da hem de büyük takımlarda çok büyük iş yapabileceklerine inanıyorum. Daha sürpriz olarak Serkan Atak’ı söyleyebilirim. Santrafor İbrahim’i söyleyebilirim.

MARATON.COM.TR: En çok dikkat çeken de İbrahim oldu herhalde bu sene hocam.

Osman ÖZDEMİR: İbrahim’i biz 2. Lig B Grubu’ndan aldık. Orada da farklı oynamıyordu ancak bir takım gözler görmüyordu o zaman. 3-4 Tane oyuncumuz lige damga vurabilirler ve Milli Takım’da da oynayabilirler yani.

MAÇIN ATMOSFERİ BİZİ MOTİVE EDİYOR

MARATON.COM.TR: Galatasaray’la şampiyonu belirleyecek maça çıkacaksınız. Siz rahatsınız ligde. Bu rahatlık sizi nasıl etkiler? Bir sürpriz yapabileceğinize inanıyor musunuz?

Osman ÖZDEMİR: Öncelikle Galatasaray için çok önemli ve şampiyonluklarını belirleyecek bir maç. Bizim için de önemi olan bir maç. Sezon başından beri göstermiş olduğumuz bir performans var, herkesin beğeniyle izlediği bir takımız. Disiplinli oynayan bir takımız. Son maç belki konsantrasyon yaşayabiliriz. Ama maçın bu atmosferde oynanacak olması bizi motive ediyor. Her maçtaki oyunumuzu bu maçta da ortaya koyacağız.

GALATASARAY’I YENEBİLİRİZ

MARATON.COM.TR: Galatasaray’ı böyle bir maçta yenebilecek konsantrasyon ve güce sahip misiniz?

Osman ÖZDEMİR: Biz birkaç hafta önce Beşiktaş’ı İstanbul’da yendik. Trabzon’u Trabzon’da yendik. Niçin olmasın? Olabilir.

ÇANTA’ SÖYLENTİLERİ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

MARATON.COM.TR: Futbolun çirkin yüzüne değinecek olursak, her sene olduğu gibi ligin son haftalarında yine ‘çanta’ söylentileri dolaşmaya başladı. Siz de bu hafta lige son noktayı koyacak maça çıkacaksınız liderle. Kulağınıza gelen bir şey oldu mu?

Osman ÖZDEMİR: Biz çok genç bir kulübüz Oftaş olarak. Doğum tarihi 2001. Çamur at izin kalsın felsefesi geçerli oluyor. Biz bunlardan uzak kalmak istiyoruz. Bizi böyle şeylere alet etmesinler. Biz Gençlerbirliği Oftaş kulübü’nün bizlere verdiği imkanlardan dolayı zaten memnunuz. Bu ifadeler bizi hiç ilgilendirmiyor.

MARATON.COM.TR: Bu soruyu ben de sormayacaktım ama bugün bir yazarın yazmış olduğu yazıdan sonra değinmek istedim.

Osman ÖZDEMİR: Biliyorum ben de okudum. Ama senden şunu rica ediyorum sadece, bir Beşiktaş’ı ve Trabzon’u deplasmanda yendiysek, Galatasaray’ı kupada 3-0 yendiysek demek ki biz böyle skorlara çok da uzak değiliz. Aynı şeyi bu son maçta da yapabiliriz. Oyuncuların o günkü oyunu ve konsantrasyonu da buna karar verecek. Futbol enteresan bir oyun. Oynanmamış bir maçla ilgili böyle skorla sonuçla ilgili tahminler yapmak da doğru değil.

CANLARI YANMADAN DA KONUŞMALILAR

MARATON.COM.TR: Özellikle Rizespor’un sizin takımınızla ilgili bazı söylemleri var son günlerde yoğunlaşan. Gençlerbirliği ve Oftaş takımlarının aynı olduğuna ve Oftaş’ın küme düşürülmesi gerektiğine dair. Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

Osman ÖZDEMİR: Geçen yıl biz Süper Lig’e çıktığımızda da tahmin ediyorum Malatya ve Samsun’un da bu konuda görüşleri olmuştu. Biz sezon başından beri 33 thaftayı geride bıraktık. Rizespor ve diğer kulüpler bu hafta değil de ilk hafta bu görüşlerini açıklasalar daha doğru olurdu diye düşünüyorum. İnsanlar canları yanmadan önce de doğru bildikleri şeyi konuşması gerekiyor bana göre.

DEDİKODULARDAN UZAK BİR MAÇ OYNAMAK İSTİYORUM

MARATON.COM.TR: Son olarak sizin eklemek istediğiniz bir şey var mı hocam?

Osman ÖZDEMİR: Kardeşim ben bütün dedikodulardan uzak bir Galatasaray maçı oynamak istiyorum. Bizim kendimize yakışır bir oyun karakterimiz var. İnşallah bunu ortaya koyup dedikodulara mahal vermeden maçı bitirmek istiyoruz.

MARATON.COM.TR: Teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum hocam.

Osman ÖZDEMİR: Sağ ol, teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

alıntı:www.maraton.com.tr / özel / alp koparal

Kova  Kedi Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
Google Reklamı
Google Amca

Mesaj konusu: Google Reklamları  Tarih: Sal 06 May, 2008 16:44      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü

Sayfa SonuBaşa dön
Mesajları göster:          

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder

Forum » Diğer Takımlarımız » ''çanta söylentileri bizi ilgilendirmiyor'' 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Mumcu: Red kararı bizi doğruladı Provider Türkiye Gündemi 0 Cum 06 Tem, 2007 01:30
Yeni mesaj yok Peşmerge : Türk Askeri Bizi Takmıyor unforgiven_team Türkiye Gündemi 0 Pzr 28 Ekm, 2007 11:32

Forum Etiketleri: da, alp, yendik, konulara, güce, Öncelikle, konuştuk, Çevİrdİk, altyapıya, oynamıyordu, önemli, olduğumuz, konsantrasyon, maçla, camialar, Çetin, sebep, teklif, rahatsınız, kalsın
Google

Anasayfa - Forum - İletişim - Yardım - Çerezleri Sil - Sitemap topRSS