Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
sarılı: (hsn_sabancı) cocukken tavukların saldırıısına ugradıgından pskolojik sorunları oluştu ve kendini buzdolabına vurdu
pempeli: (by.gizmo) dogdugunda 18kg 750 gr dogan pizzac yedigi bazlama ve şebitlerin aşırı kilo yapacagını nerden bilsin garibim
gözlüklü: (ozy7_22) hic birşey demiyorum çünkü dogal türk kası deye birşey var
kırmızılı: (hayrofb) girdigi güreş müsakabalarında karşına rakip olabilecek kiloda kimse olmadıgı icin güreşte altın madalyası bulunmaktadır
yeşilli: (R.berkay) kendi haline kendi bile şaşırıyo garıibim
olmayana cagre yok berkaycım
_________________ Biz KARŞIYAKA'LIYIZ
Dünyanın bütün güzelliklerini içine almıs
bir semtin çocuklarıyız...
Biz serserilikte SERSERİ, asilikte ASİYİZ!!
Efendilikte ise HERKESTEN EFENDİYİZ...
çünkü biz KARŞIYAKA'LIYIZ
En son ozy7_22 tarafından Pts 05 May, 2008 22:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
_________________ Biz KARŞIYAKA'LIYIZ
Dünyanın bütün güzelliklerini içine almıs
bir semtin çocuklarıyız...
Biz serserilikte SERSERİ, asilikte ASİYİZ!!
Efendilikte ise HERKESTEN EFENDİYİZ...
çünkü biz KARŞIYAKA'LIYIZ
ozy bune baba yaa yıkıldım varya gülmekden berkay için dediğin söze öldüm gülmekden yaaa kardeş berkay kusura bakma kardeşim ama gülmekden öldüm yaaaa saol ozy teşekkürler eline sağlıkk...
ainen by.qızmoya katılıorum berkay kusurabakma benım ıcın soledıklerınde fena olmus qercı tam tersı bozdolabı ıle pek aram yoktur ama nese yınede qusel ellerıne saqlık.....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz