Anasayfa | Forum | Ekstra  | G.O.Hakkinda  | Arama  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Komik Resimler » GO'nun ağır abileri =) 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder
::    
Yazar Mesaj
ozy7_22
Moderator
Moderator

Mesaj konusu:  GO'nun ağır abileri =)  Tarih: Pts 05 May, 2008 21:44      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

sarılı: (hsn_sabancı) cocukken tavukların saldırıısına ugradıgından pskolojik sorunları oluştu ve kendini buzdolabına vurdu

pempeli: (by.gizmo) dogdugunda 18kg 750 gr dogan pizzac yedigi bazlama ve şebitlerin aşırı kilo yapacagını nerden bilsin garibim

gözlüklü: (ozy7_22) hic birşey demiyorum çünkü dogal türk kası deye birşey var

kırmızılı: (hayrofb) girdigi güreş müsakabalarında karşına rakip olabilecek kiloda kimse olmadıgı icin güreşte altın madalyası bulunmaktadır

yeşilli: (R.berkay) kendi haline kendi bile şaşırıyo garıibim
olmayana cagre yok berkaycım hehehe

Biz serserilikte SERSERİ, asilikte ASİYİZ!!
Efendilikte ise HERKESTEN EFENDİYİZ...
çünkü biz KARŞIYAKA'LIYIZ

En son ozy7_22 tarafından Pts 05 May, 2008 22:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
İkizler  Kedi Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
Google Reklamı
Google Amca

Mesaj konusu: Google Reklamları  Tarih: Pts 05 May, 2008 21:44      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü

Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
hayrofb
Moderator
Moderator

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Pts 05 May, 2008 21:53      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
ozy tebrik ederim seni fenamış resim vede yazılar mukemmel

Kova  Kedi Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
ozy7_22
Moderator
Moderator

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Pts 05 May, 2008 21:55      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
şuan qülmekten yarıldıqını qörebiliorum hohaa

Biz serserilikte SERSERİ, asilikte ASİYİZ!!
Efendilikte ise HERKESTEN EFENDİYİZ...
çünkü biz KARŞIYAKA'LIYIZ

İkizler  Kedi Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
By.Gizmo
Test Mod
Test Mod

__By.Gizmo__

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Sal 06 May, 2008 00:16      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
ozy bune baba yaa yıkıldım varya gülmekden berkay için dediğin söze öldüm gülmekden yaaa kardeş berkay kusura bakma kardeşim ama gülmekden öldüm yaaaa saol ozy teşekkürler eline sağlıkk...

Terazi  Sıçan Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
hsn_sabanci
Moderator
Moderator

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Sal 06 May, 2008 00:49      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
ainen by.qızmoya katılıorum berkay kusurabakma hehehe benım ıcın soledıklerınde fena olmus qercı tam tersı bozdolabı ıle pek aram yoktur ama nese yınede qusel ellerıne saqlık..... hohaa

Teşşekkür Etmek Çokmu Zor

Başak  Kaplan Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
aFFeDiLMeYeN
Admin
Admin

- aFF -

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Sal 06 May, 2008 17:04      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
ozy işte yaa fazla söze gerek yok hohaa
kopuyorum şuan gülmekten yorumu gülme krizim geçtikten sonra tazelicem hohaa hohaa hohaa

İkizler  Domuz Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Mesajları göster:          

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder

Forum » Komik Resimler » GO'nun ağır abileri =) 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Feribotta Facia: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı AdNaNe Türkiye Gündemi 0 Pts 20 Ağu, 2007 13:39
Yeni mesaj yok Damat Ağır Yaralı Takılar Kayıp! AdNaNe Türkiye Gündemi 1 Sal 05 Haz, 2007 14:32
Misafir Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sensizlik Ağır Gelir aFFeDiLMeYeN Şiirler ve Güzel Sözler 0 Per 27 Mar, 2008 01:39
Yeni mesaj yok Kartal ağır yaralı bloodthirsty Beşiktaş 2 Sal 25 Mar, 2008 15:25
Yeni mesaj yok Antonov: Dünyanın en ağır ve en geniş... aFFeDiLMeYeN Bilim ve Teknoloji 3 Sal 15 Nis, 2008 17:01

Forum Etiketleri: dogal, yapacagını, madalyası, abileri, yeşilli, ugradıgından, garıibim, dogdugunda, kırmızılı, pskolojik, birşey, bazlama, karşına, berkaycım, 750, haline, 18kg, sarılı, güreşte, kendi
Google

Anasayfa - Forum - İletişim - Yardım - Çerezleri Sil - Sitemap topRSS