Anasayfa | Forum | Ekstra  | G.O.Hakkinda  | Arama  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Albüm Tanıtımları » Özgür B. - Korsan Albüm 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bölüm Kuralı
Bu Bölümde, Yeni Çıkacak Albümlerin Tanıtımlarını Yapabilirsiniz. Tanıtım Yaparken, Kesinlikle İndirme Linki Vermek Yasaktır. Aksi Takdirde Açtığınız Konu Kilitlenecek Ve Uyarı Alacaksınız.

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder
::    
Yazar Mesaj
By.Gizmo
Test Mod
Test Mod

__By.Gizmo__

Mesaj konusu: Hoş Özgür B. - Korsan Albüm  Tarih: Pts 05 May, 2008 18:05      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder

Özgür B.

İlk albümümü Sezen Aksu'nun desteği ile yayınladığımda henüz 19 yaşındaydım. İkinci albümümün şekillenme aşaması boyunca istediğim tek bir şey vardı: "Farklı bir hiphop albümü yaratmak". Sorumluluklarından haberdar bir üniversite öğrencisi olarak okulumu birazcık ihmal etsem de güzel bir albüm yapabileceğime inandım.

Çalan Music Özgür B.

Terazi  Sıçan Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
Google Reklamı
Google Amca

Mesaj konusu: Google Reklamları  Tarih: Pts 05 May, 2008 18:05      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü

Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
aFFeDiLMeYeN
Admin
Admin

- aFF -

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Pts 05 May, 2008 18:19      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
Bu Bölümde, Yeni Çıkacak Albümlerin Tanıtımlarını Yapabilirsiniz. Tanıtım Yaparken, Kesinlikle İndirme Linki Vermek Yasaktır. Aksi Takdirde Açtığınız Konu Kilitlenecek Ve Uyarı Alacaksınız.

Dikkat !!!

İkizler  Domuz Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
By.Gizmo
Test Mod
Test Mod

__By.Gizmo__

Mesaj konusu:  (Başlık yok)  Tarih: Pts 05 May, 2008 18:33      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
özüürr dilerim kusura bakma yeminle görmedim aFF yaaa yazıyı sonradan gördüm tam silicekdim ama sen benden önce görmüşsün peki ben nereye parcaları yükliycem arkadaşlarımla paylaşmak için....

Terazi  Sıçan Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Mesajları göster:          

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder

Forum » Albüm Tanıtımları » Özgür B. - Korsan Albüm 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

» Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Son Mesaj
Yeni mesaj yok Korsan Tv - Korsan Klip (bülent abla ... hayrofb Ata Demirer 0 Çar 14 Mar, 2007 20:38
Yeni mesaj yok Korsan Tv - Korsan Klip (müslüm baba ... hayrofb Ata Demirer 0 Çar 14 Mar, 2007 20:50
Yeni mesaj yok Özgür Çevik - Fırtına unforgiven_team Resimlerle Şarkılar 3 Sal 13 Mar, 2007 00:34
Yeni mesaj yok Özgür-ß - Seni ÖzLemek BuCuRDeW Rap Klipleri 1 Sal 27 Mar, 2007 16:48
Misafir Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok türk işi albüm kapaklarıı....! w@ntEd Komik Resimler 21 Cmt 21 Tem, 2007 23:58

Forum Etiketleri: Özgür, birazcık, Özgür, farklı, şey, yayınladığımda, boyunca, hiphop, hotmail, sezen, sorumluluklarından, albümümün, haberdar, mp3, desteği, tek, korsan, henüz, aksunun, öğrencisi
Google

Anasayfa - Forum - İletişim - Yardım - Çerezleri Sil - Sitemap topRSS