Anasayfa | Forum | Ekstra  | G.O.Hakkinda  | Arama  | Üye Ol | Oturum Aç

Forum » Fenerbahçe » ''Son maçımızı kazanmalıyız'' 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder
::    
Yazar Mesaj
hayrofb
Moderator
Moderator

Mesaj konusu: Not ''Son maçımızı kazanmalıyız''  Tarih: Pts 05 May, 2008 18:05      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü Alıntıyla Cevap Gönder
Fenerbahçemizin Gençlerbirliği ile yaptığı maç sonrasında Brezilyalı oyuncularımızdan Deivid de Souza, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Deivid, "Maça iyi başladık. Yediğimiz golle düzenimiz bozuldu. Ancak Zico müdahale etti. Bu değişiklikler geride oynayan oyuncular için iyi oldu. Bundan sonra da maçı kendi lehimize çevirebildik. Bu galibiyet sonrasında Galatasaray mağlubiyetine şimdi daha çok üzülüyoruz. Ligin son maçını da iyi bir şekilde bitirip gelecek sezona kilitlenmeliyiz. Biz öncelikle üzerimize düşeni yapmalıyız. Son maçımızı kazanmalıyız. Gençlerbirliği Oftaş'ın galip gelmesini bekleyeceğiz. Biz profesyoneliz ama taraftarımızı sonuna kadar mutlu etmek istiyoruz. Ben de takımdaki diğer arkadaşlarım gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Performansım bu sezon yükseldi. Bu bağlamda takım arkadaşlarım gibi şampiyonluğu kazanmayı çok istiyordum. Bazı şeyler istediğimiz gibi gitmedi. Şampiyonluğu kaybetmek üzereyiz. Bu durumun tekrarlamaması adına daha çok çalışmalıyız gelecek sezon ben elimden gelenin en iyisi yapacağım" diye konuştu.

Kova  Kedi Çevrimdışı
Sayfa SonuBaşa dön
Yazar Mesaj
Google Reklamı
Google Amca

Mesaj konusu: Google Reklamları  Tarih: Pts 05 May, 2008 18:05      Tek Mesaj GörünümüTek Mesaj Görünümü

Sayfa SonuBaşa dön
Mesajları göster:          

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder

Forum » Fenerbahçe » ''Son maçımızı kazanmalıyız'' 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Etiketleri: çalışıyorum, üzereyiz, iyisi, takım, durumun, maç, maçımızı, fenerbahçemizin, şampiyonluğu, sonrasında, bozuldu, bulundu, düşeni, takımdaki, oftaşın, istiyordum, öncelikle, taraftarımızı, maçımızı, gelecek
Google

Anasayfa - Forum - İletişim - Yardım - Çerezleri Sil - Sitemap topRSS